VOEGBEDRIJF AALTEN
Welkom op de website van Voegbedrijf Aalten

Het voegbedrijf voor kwaliteit en vakmanschap.

Bij Voegbedrijf Aalten staat het voegwerk als ambacht nog hoog in het vaandel en wordt het bijna op dezelfde wijze uitgevoerd als 100 jaar geleden. Het is belangrijk dat uw gevel goed beschermd is door middel van de juiste voeg, aangepast aan de omstandigheden en de soort gevel. Elke gevel is namelijk anders en heeft een deskundige behandeling nodig.

De kwaliteit van het voegwerk is belangrijk, maar het oog wil ook wat en er zijn dan ook vele verschillende mogelijkheden zowel in kleur als in afwerking. Voegbedrijf Aalten maakt alle soorten voegen en voert deze uit in een zeer hoge kwaliteit en geheel naar uw wensen. 

Door het wisselende klimaat in Nederland heeft uw gevel ook nog eens behoorlijk wat te verduren en vooral het voegwerk kan hierdoor in de loop der jaren gebreken gaan vertonen. Als het voegwerk slechter wordt, dan heeft dat grote gevolgen voor uw gevel en kunt u last krijgen van vochtdoorslag en andere nare schade.

Naast kwaliteit van het voegwerk, wil Voegbedrijf Aalten als onderneming de omgeving en het milieu niet onnodig belasten. Al sinds de start van de onderneming wordt renovatiewerk stofarm uitgevoerd en het grootste deel van vrijgekomen stofdeeltjes opgevangen en deskundig afgevoerd.

Naast een deskundig advies voor nieuwbouw, restauratie, renovatie en reiniging, mag u rekenen op de hoogste kwaliteit en vakmanschap!